Over ons

Koets & co is een nieuw bedrijf dat voortkomt uit onze gezamenlijke hobby. Mijn vrouw en ik mennen al enkele jaren en hebben heel wat koetsen en rijtuigen de revue zien passeren. Om u van dienst te kunnen zijn met het kopen van een rijtuig hebben wij een importeurschap van Excellent koetsen verkregen voor Belgisch Limburg en de Kempen. Wij willen u dan ook kennis laten maken met een collectie koetsen met een excellente service.

José en Leo Weekers

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak, dus bel of mail.

Tot ziens bij Koets & Co op de Houtmolenstraat 133 in Overpelt. 10 minuten over de grens bij Valkenswaard.

E-mail: info@koetsenco.be
Telefoonnummer: 0468-175666 (België) of 06 1233 3398 (Nederland)

Kwaliteit  tegen zeer betaalbare prijzen

In onze showroom zullen altijd een aantal rijtuigen te bezichtigen zijn in alle soorten en smaken. Tevens ruilen wij graag uw gebruikte rijtuig in. Uiteraard hebben we altijd goede gebruikte rijtuigen op voorraad, welke wij na deze geheel gecontroleerd te hebben weer in de verkoop doen.

Ook kunt u bij ons de rijtuigen op locatie testen zodat u pas na een proefrit zegt dit is de koets die we willen, natuurlijk even een afspraak maken.

Ook kunnen wij uw bedrijfslogo op de koets laten plaatsen  zodat uw reclame uitingen meteen opvallen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben laat het ons weten via e-mail.

Uiteraard als u de koets bedrijfsmatig koopt vanuit Nederland leveren wij tegen nul tarief. U dient dan wel uw BTW- en KVK nummer van uw bedrijf mee te nemen.