Over Koets & Co

Koets & Co bestaat al 10 jaar en zijn ondertussen zeer ervaren zodat we u ook zeer deskundig advies kunnen geven bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte koets. Ook kunt u uw oude wagen altijd bij ons inruilen.

Om u van dienst te kunnen zijn met het kopen van een rijtuig hebben wij een importeurschap van Excellent koetsen verkregen voor Belgisch-Limburg en de Kempen. Wij willen u dan ook kennis laten maken met een collectie koetsen met een excellente service.

José en Leo Weekers

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak, dus bel of mail.

Tot ziens bij Koets & Co op de Karel Pinxtenlaan 9 – Hal 4. 10 minuten over de grens bij Valkenswaard.

E-mail: info@koetsenco.be
Telefoonnummer: 0468-175666 (België) of 06 1233 3398 (Nederland)

Kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen

Door rechtstreeks te leveren van de fabrikant Excellent naar onze klanten kunnen wij met zeer concurrerende prijzen een fantastische merkwagen leveren.

In onze showroom zullen altijd meer dan 20 rijtuigen te bezichtigen zijn in alle soorten en smaken. Bovendien ruilen wij graag uw gebruikte rijtuig in. Uiteraard hebben we altijd goede gebruikte rijtuigen op voorraad, welke wij na deze geheel gecontroleerd te hebben weer in de verkoop doen.

Uiteraard als u de koets bedrijfsmatig koopt vanuit Nederland leveren wij tegen nul tarief. U dient dan wel uw BTW- en KvK-nummer van uw bedrijf mee te nemen.