Contact, adres en telefoonnummer

Koets & Co: Uw Specialist in Koetsen in Overpelt, België, uw toonaangevende specialist in koetsen gevestigd in Overpelt, België. Onze ruime en uitnodigende showroom, gelegen aan de Karel Pinxtenlaan 9 – Hal 4, Overpelt, biedt een brede selectie aan koetsen die direct op voorraad zijn en klaar staan om bezichtigd te worden door zowel lokale als internationale liefhebbers van koetsen.

Showroom en Locatie
Onze showroom in Overpelt is een waar paradijs voor liefhebbers van koetsen. Hier kunt u een diversiteit aan koetsen vinden, variërend van klassieke modellen tot meer hedendaagse ontwerpen. De locatie in Overpelt is strategisch gekozen om zowel onze Belgische als Nederlandse klanten te bedienen, en is gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende delen van beide landen. Bovendien is onze showroom uitgerust met alle nodige faciliteiten om u een comfortabele en informatieve ervaring te bieden tijdens uw bezoek.

Uitgebreide Voorraad
Bij Koets & Co zijn we trots op onze uitgebreide voorraad van hoogwaardige koetsen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele koets voor speciale gelegenheden of een moderner model voor recreatieve doeleinden, wij hebben een breed assortiment om aan uw unieke behoeften te voldoen. Al onze koetsen zijn direct te bezichtigen en beschikbaar voor aankoop, zodat u zonder vertraging uw perfecte koets kunt vinden en meenemen.

Onze showroom is te vinden op dit adres:
Karel Pinxtenlaan 9 – Hal 4
3900 Overpelt
België

E-mail: info@koetsenco.be

Telefoonnummer & WhatsApp: +32 468-175666 (België) of +31 6 1233 3398 (Nederland)
Stuur een berichtje om een vraag te stellen!

Volg ons op:
Facebook